Lost & Abandoned Places

Urban Exploration Photography

Pritzer Fac.

Pritzer Fac.

Pritzer Fac. (BE)

Deze verlaten faculteit, gelegen in een druk stadscentrum stond al een tijdje “zeer hoog” op de verlanglijst.

Toen we op deze ochtend vroeg ter plaatste waren bleek niet alleen dat verlangen, maar ook de poorten, die het complex van de bewoonde wereld afzonderden, “zeer hoog”…

Poort één was snel overwonnen, als ware ninjas klauterden we in een mum van tijd de 3m hoge poort over, snelden het stukje terrein over en keken toen naar elkaar én naar poort twee, amper 2m hoog, maar die pinnen bovenop lachten ons verdomd uitdagend toe .. try me ! Geen tijd te verliezen, terugkeren geen optie, gewoon doen ! Statief door de tralies en klauteren maar, dat klauteren ging vlot, maar eenmaal boven op het hek bleken die pinnen verdomd scherp en onze mannelijkheid verdomd dicht in de buurt van die verraderlijke dingen ! Nu of nooit.. JUMP! Beide voeten veilig op de grond én aan de goede kant van het hek, we made it!

De ingang in het gebouw was snel gevonden dus konden we aan het werk.

Wat een mooi gebouw, prachtige gangen, betoverend smeedwerk aan de trappen, verval, stof en schimmel…wat meer kan je als UE-er nog meer wensen? Ohja..een veilige en behouden terugtocht over die poorten dan maar !

© 2019 Lost & Abandoned Places

Thema door Anders Norén