Lost & Abandoned Places

Urban Exploration Photography

Siꓨns

Wie kent ze niet, de graancirkels die onze wereld voor een groot mysterie plaatsten. Waren het tekens of “Signs” van buitenaards leven, was er iets geland in de velden of waren het grappenmakers die bij nacht de gewassen van de boer plat walsten in de meest uiteengezette geometrische vormen . Eén vraag die steeds brandt op ieders lippen “is er leven buiten onze aarde”.

Ik heb een van die tekens of “Signs” gevolgd en vond, na lang zoeken, diep in het bos een oud fabriekje die ons iets dichter bij de waarheid brengt. Vergeten door de mens, gemeden door dieren en overwoekerd door de natuur is dit de ideale schuilplaats voor “hij, zij of het” die niet meer terug kon keren. Hier ligt het bewijs van waar de mens al sinds heugenis naar op zoek is … het bestaan van  aliens.

Ik geef toe, je moet het zien met je eigen ogen om te geloven maar ik kan het bevestigen, ze bestaan en er is er één te vinden op deze plaats,  goed verscholen, deels onder de grond wacht het beschut tegen het licht van de zon tot de dag dat het opnieuw wordt opgehaald … meet “The Alien”

© 2024 Lost & Abandoned Places

Thema door Anders Norén