Lost & Abandoned Places

Urban Exploration Photography

Villa Heil

Villa Heil (BE)

Deze imposante villa, die toebehoorde aan een Notaris hadden we al eens eerder trachten te bezoeken in het voorjaar van 2013. Hoewel we toen ruim de tijd hadden genomen om naar de ingang te zoeken bleef de villa zeker van haar stuk en wilde ons niet toen niet binnen laten. Alle ramen en deuren bleven koppig dicht.

Deze locatie werd dan maar “on hold” gezet en op een paar weken na staan we dus bijna exact 1 jaar later opnieuw voor de oprijlaan. We stellen vast dat het naastliggende kantoor reeds geopend was en de bedienden waren reeds druk aan het werk in hun ruime maar kale burelen. Omdat we deze burelen voorbij moeten wandelen om op het domein te raken, en zo dus ook meteen in het volle zicht zouden lopen beslissen we om een iets minder voor de hand liggende poging te wagen, namelijk door over de muur te klimmen aan de zijkant van het huis. Dit ging verbazingwekkend vlot en we stonden ongezien in de tuin.

We wandelen net als het jaar voordien naar de achterkant van de villa en zien de achterdeur, die vorig jaar nog koppig dicht bleef nu wijd open staan, en onze leuze is “staat de deur open, dan zijn we welkom” in Villa Heil

© 2024 Lost & Abandoned Places

Thema door Anders Norén